auto-bum-logo

Uslovi Kupovine

Ovi uslovi definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacija digitalnih proizvoda koji su ponuđeni na stranicama autobum.ba. Internet stranice mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, uz poštovanje sljedećih uslova i pravila.

Plaćanje

Naručeni digitalni proizvodi ili usluge plaćaju se online putem kreditnih kartica: Mastercard®, Maestro® ili Visa.

Proizvodi takođe mogu biti plaćeni uplatnicom na račun firme ili upotrebom XBON ili ABC bonova.

Isporuka

Naručeni digitalni proizvodi isporučuju se odmah nakon što kupac odabere i potvrdi način plaćanja. Nema fizičke isporuke u ovom slučaju.

U slučaju plaćanja putem uplatnice sliku uplaćene uplatnice morate proslediti na email adresu info@autobum.ba i odmah nakon ručne verifikacije uplate digitalni proizvod će Vam biti dodijeljen.

Reklamacije

Prodavac se obavezuje isporučiti digitalni proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara opisu proizvoda navedenom na autobum.ba. Slika koja ilustruje proizvod na web stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, a kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Zaštita autorskih prava

Sva prava izdavača i nosioca programa na digitalni sadržaj su zadržana. Izdavač i nosilac je Autobum d.o.o. Kupac se obavezuje da neće umnožavati, izvoditi, koristiti za radio-emitovanje i neovlašteno prodavati prodavčeve digitalne proizvode ili bilo koji dio tih proizvoda bez ovlaštenja.

Generalno

Autobum d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promijene primjeniće se na korištenje autobum.ba stranica. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Usluge koje Vam pruža autobum.ba Internet stranica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Autobum d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, Internet saobraćaj ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Iako Vam Autobum d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Autobum d.o.o. ne može garantovati da će usluge na autobum.ba odgovarati Vašim potrebama. Autobum d.o.o. takođe ne može garantovati da će usluga biti bez greške. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite na e-mail info@autobum.ba ili na Viber/WhatsApp broja +38766811312 kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.